Otkrivanje osobnog potencijala u STEM području za učitelje i druge odgojno-obrazovne djelatnike

Otkrivanje osobnog potencijala u STEM području za učitelje i druge odgojno-obrazovne djelatnike

Jučer, 22. veljače započele su edukacije s ciljem otkrivanja osobnog potencijala u STEM području za učitelje partnerskih škola.

 

Radi se o edukacijama i mentorskim radionicama otkrivanja osobnog potencijala u STEM aktivnostima. Program uključuje edukaciju učitelja i stručnih suradnika o osobnom potencijalu svakog čovjeka (20h) i Edukacija o mentorskim vještinama (20h), Edukacije za učitelje i stručne suradnike o otkrivanju i razvoju STEM potencijala kod učenika (14h), mentorske radionice o provođenju radionica otkrivanja i razvoja STEM potencijala s učenicima (20h)) za 30 učitelja i drugih odgojno-obrazovnih djelatnika iz partnerskih škola. Ova edukacija obuhvaća trošak održavanja edukacije u Iloku i mentorskih radionica otkrivanja osobnog potencijala u STEM aktivnostima za 30 učitelja i drugih odgojno-obrazovnih djelatnika iz partnerskih škola, po 6 predstavnika iz svake osnovne škole partnera.

 

Udruga “Put do uspjeha” ugovorena za provođenje navedenih edukacija prva dva dana provođenja edukacijskih radionica započela je s aktivnostima pod nazivom – Edukacija o talentima, inteligencijama i osobinama ličnosti.

 

Učiteljima i drugim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji pohađaju edukacije ovaj način učenja i usavršavanja se jako dojmio te je ostavio pozitivne utiske koje su nam prenijeli po povratku.

hrCroatian
Skip to content